Svet 1

19.03.2024.

12:46

Počinje Putinova osveta: Izdao naređenje

Ukrajinska vojska je ranije ovog meseca pokrenula velike ofanzivne operacije kako bi uspela da prodre u ruske pogranične regione, pre svega u Belgorod.

Izvor: Sputnik

Počinje Putinova osveta: Izdao naređenje
Profimedia

Podeli:

Ruska vojska je odgovorila velikom kampanjom kopnene i vazdušne operacije da uništi ove snage.

Kijevski režim je pribegao upotrebi "terorističkih metoda" ratovanja, ali su svi pokušaji da se probije ruska granica propali, rekao je predsednik Vladimir Putin.

Govoreći na sastanku sa zvaničnicima FSB u utorak, Putin je pozvao rusku domaću obaveštajnu službu da ne zaboravi na one ruske nacionalne "izdajnike" koji su se pridružili ukrajinskim diverzantskim i izviđačkim grupama koje su pokušavale da prodru na granicu poslednjih dana i nedelja.

Cilj diverzantskih grupa je bio da izvedu "teroristički napad", ali su one podnele velike gubitke, rekao je Putin.

Predsednik je dodao da se iza manifestacija terorizma i ekstremizma u Rusiji jasno vidi trag zapadnih obaveštajnih službi.

"Od FSB-a i zaposlenih u svim ruskim specijalnim službama, narod Rusije očekuje ogromnu koncentraciju i veliku posvećenost, efikasne i ofanzivne operacije“, rekao je Putin.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: