Region 0

15.03.2024.

9:35

"Možda neko sabotira, možda su Srbi, možda masoni..."; "Rim Tim Tagi Dim"

Predsednik hrvatskog sabora Gordan Jandroković je rad parlamenta u ovom mandatu ocenio naslovom pesme koja će Hrvatsku ove godine predstaviti na Evrosongu.

Izvor: Tanjug

"Možda neko sabotira, možda su Srbi, možda masoni..."; "Rim Tim Tagi Dim"
EPA-EFE/DANIEL KASAP

Podeli:

On je u emisiji Danas na hrvatskom RTL-u na pitanje kako ocenjuje rad sabora, koji je juče raspušten, odgovorio: "Ovaj saziv sabora? Pa nekako Rim Tim Tagi Dim - svega pomalo", rekao je Jandroković.

Zagrebački Jutarnji list podseća da je Jandroković i ranije stihovima popularnih pesama komentarisao aktuelne dogadjaje, a kao primer su naveli kada je 2019. godine upitan za slučaj "mercedes" tadašnje ministarke Gabrijele Žalac i njenu tvrdnju da joj neko podmeće afere. odgovorio stihovima Vojka V.: "Možda neko protiv nje lobira, sabotira, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni...".

Podsećaju i na primer kada je Jandroković poslaniku opozicionog Mosta Nikoli Grmoji u saboru, na konstataciju da je "glas za Most, glas za Most, a glas za Zekanovića glas za lopovluk i kriminal, prevrtljivost i promenu pozicija, kako se namesti u taj čas'", odreagovao stihovima iz pesme Džibonija - "i svetica i ku*va nije lako bit".

Hrvatski sabor raspušten je juče, a predsednik Republike Zoran Milanović najavio je da će danas saopštiti datum održavanja parlamentarnih izbora.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: