Region 0

24.04.2024.

10:05

Hapšenje na aerodromu: Nemački državljanin kod sebe imao pištolj

Na graničnom prelazu podgoričkog aerodroma uhapšen je državljanin Nemačke kod kojeg je pronađen pištolj u ilegalnom posedu.

Izvor: Tanjug

Hapšenje na aerodromu: Nemački državljanin kod sebe imao pištolj
Shutterstock/AstroStar

Podeli:

Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, uhapšeni je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Do hapšenja je došlo na izlasku iz Crne Gore, na letu koji saobraća na relaciji Podgorica – Beč, a reč je o putniku inicijala T. K. (43). On je kod sebe imao pištolj marke "ČZ DUO" kalibra 6.35 mm i šest komada pištoljske municije.

Tužilac osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici je kvalifikovao ovo krivično delo i naložio hapšenje nemačkog državljanina, stoji u policijskom saopštenju dostavljenom Tanjugu.

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: