Sreda, 20.09.2023.

11:34

Hapšenje u Nišu; Nudio mito da ne vrše kontrolu

Policija je, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila 37-godišnjeg državljanina Turske V. D.

Izvor: Tanjug, Tanjug/D.P.

Hapšenje u Nišu; Nudio mito da ne vrše kontrolu
Ilustracija: Depositphotos/Nomadsoul1

On je osumnjičen da je ispred Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, policijskim službenicima, uz dokumenta, predao 300 evra kako ne bi izvršili kontrolu trajanja njegovog boravka u Srbiji.

Hapšenje osumnjičenog za krivično delo davanje mita izvršili su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije Uprave kriminalističke policije i Uprave granične policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće priveden nadležnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: