Vesti

Mali: "Đilasov kandidat govori o metrou, a vidi se samo želja za vlašću" FOTO

Siniša Mali prokomentarisao je na Instagramu da je Vladimir Obradović "shvatio važnost metroa za Beograd", ali da se u tome vidi samo želja za vlašću.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ / nr
FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ / nr

"Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović shvatio je važnost metroa za Grad Beograd, važnost priče o njemu zapravo. Jer, u nedostatku bilo kakvog rezultata prethodne vlasti, opozicija komentariše projekte aktuelne vlasti, bez trunke razumevanja i znanja o njima. Baš onako kako su Đilas i njegovi pajtosi upravljali sektorima koje su vodili," navodi se u objavi na Instagramu.

U tim redovima se, navodi Mali, vidi samo želja za vlašću.

"Đilasov kandidat i dalje pokušava da zamaskira i prećuti ono najvažnije - kako čovek koji traži poverenje Beograđana da vodi prestonicu ne zna najosnovniju stvar u vezi sa najvažnijim projektom za gradjane Beograda, a to je da će jedna od najvećih stanica metroa biti upravo na Trgu Republike? Ne samo da ne zna, on nas kritikuje zašto stanica nije na Trgu? Jasno je - neznanje, nestručnost i površnost nikada neće biti odlika kvalitetnih funkcionera. Uzalud pokušaji da napadima zamaskira svoje neznanje, neće mu proći… Mi smo, za razliku od njegovog šefa Dragana Đilasa, započeli izgradnju metroa, radovi na Makiškom polju su u punom jeku, a sve radimo u saradnji sa najvećim stručnjacima iz te oblasti. Nek on nastavi da se slika ispred projekata koje smo uradili u gradu - fontane na Slaviji, na obnovljenom Trgu Republike, a mi ćemo nastaviti da radimo. Imaće puno materijala za učenje. Jer Srbija ne sme da stane!" navodi se u objavi na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.