Hronika 0

14.05.2024.

14:05

Novi svedoci u slučaju ubistva Danke Ilić

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za 27. i 28. maj zakazano ispitivanje novih svedoka u vezi sa istragom protiv D.D. i S.J. osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Izvor: Tanjug

Novi svedoci u slučaju ubistva Danke Ilić
M.M./ATAImages

Podeli:

Iz ovog tužilaštva za Tanjug su rekli da je završen deo DNK veštačenja uzoraka uzetih sa i iz automobila kojim su upravljali osumnjičeni, kao i da na njima nije pronađen DNK devojčice.

Dodaju da je u toku veštačenje kretanja vozila osumnjičenih na osnovu GPS uređaja, dok je psihijatrijsko veštačenje osumnjičenih završeno, ali nalaz i mišljenje veštaka još uvek nisu dostavljeni tužilaštvu.

Pored D.D. i S.J., u pritvoru je i otac D.D. koji se sumnjiči da je pomogao svom sinu da premesti telo devojčice. Rođeni brat od D.D. preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još nije pronađeno.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: