Hronika 1

24.04.2024.

12:23

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke bio u tužilaštvu: Odbio da govori o zločinu

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru danas je kao svedok u slučaju ubistva devojčice Danke Ilić (2) ispitan D.J, otac osumnjičenog S.J., saznaje Kurir.

Izvor: Kurir.rs

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke bio u tužilaštvu: Odbio da govori o zločinu
TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ/bs

Podeli:

"U prostorijama tužilaštva danas je nastavljeno ispitivanje svedoka u istrazi ubistva Danke Ilić, a jedan od njih je bio otac osumnjičenog. On je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne svedoči u postupku koji se vodi protiv njegovog sina i D.D.",  kaže izvor iz isrrage.

D.J. je , kao i majka osumnjićenog D.D, privilegovan svedok i on može da odbije da svedoči u postupku protiv bliskog srodnika, odnosno sina.

S.J.i D.D.osumnjičeni su za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 20 dana, a nakon što budu ispitani svi svedoci, oni će biti poslati na psihijatrijsko veštačenje.

Radnici borskog JKP "Vodovod", su tog 26. marta, kada je u Banjskom polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku.

Prema priznanju D.D. datom u tužilaštvu, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, D.D. zajedno sa ocem i sada pokojnim bratom, izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: