WoT: Update 1.10

Wargaming je pustio ono što nazivaju najvećim apdejtom za World of tanks u ovoj godini. Update donosi novu granu poljskih srednjih tenkova, potpuno nov sistem opreme za sve tenkove, redizajn interfejsa, poboljšanje nekih tenkova kao i nerfovanje karakteristika drugih, novi sistem za dobijanje obveznica (bonds), redizajniranu Pearl River mapu, kao i novi sistem komunikacije među igračima.

eSports

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Sreda, 05.08.2020.

12:53

WoT: Update 1.10
Foto: Wargaming

Nova grana poljskih tenkova se bazira na uglavnom relativno izmišljenim srednjim tenkovima koji su postojali u nekim planovima ali nikada nisu otišli dalje od njih. Ono što je interesantno jeste što donosi i potpuno novu mehaniku “gasne turbine”. Ova mehanika je slična kao kod tenkova sa točkovima gde sa jedne strane imate standardni mod u kome ste precizniji, teže vas spotuju, ali ste i sporiji, a sa druge strane imate “turbo” mod u kome možete brzo preći sa jedne na drugu stranu mape. Međutim razlika je u tome što modove nije tako lako prebaciti – naime to možete uraditi samo dok tenk stoji i treba mu neko vreme da to uradi, tako da ste u tom periodu izloženi na bojištu pa treba biti jako obazriv s ovime.

Druga bitna novina jeste potpuno redizajnirana oprema za tenkove – sada je dodato nekoliko novih delova opreme, ali još bitnije jeste da svi tenkovi od Tier VI pa naviše imaju poseban slot u kome odgovarajuća oprema daje bolje rezultate. Naime srednji tenkovi imaju slot za mobilnost, laki za scouting, lovci na tenkove i artiljerija za vatrenu moć, dok teški tenkovi imaju slot za preživljavanje. Ovo donosi mnogo bitnih izmena i videćemo još kako će se pokazati u praksi.
Foto: Wargaming
Tu je redizajnirana Pearl River mapa koja se vratila u igru, a zanimljivo je i da su neka vozila pretrpela izmene pa su tako E-100, T110E5 i IS-4 poboljšani (kao i vozila koja vode ka njima), dok su skauti na točkovima sada osetljiviji na to kada im se ošteti točak, a kod nekih je i smanjena vatrena moć, dok su italijanski srednji tenkovi izgubili mogućnost da stavite rammer na autoreloadere, a malo su i karakteristike topova za Tier IX i X vozilima pogoršane. Konačno i Object 430U sada ima malo više rupa na kupoli kako bi bio malo više srednji a malo manje teški tenk.

Sistem komunikacije među igračima je takođe značajno unapređen pa možete na početku oglasiti saigračima gde ćete ići na mapi kako biste se bolje organizovali, ali i mnoge druge naredbe i komentare lakše automatski slati.

Konačno krećemo ponovo sa video klipovima iz World of Tanks pa je prvi među njima upravo predstavljenje novog 1.10 update!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: