eSports

Sreda, 25.08.2021.

16:58

Sabaton otkriva: Kako je nastala pesma posvećena srpskim vojnicima

Izvor: RUR

Klan RUR je nedavno imao priliku da popriča sa čuvenim švedskim metal bendom Sabaton. Srpski fanovi su oduvek želeli da saznaju kako je bend dobio inspiraciju za pesmu Last Dying Breath, posvećenu odbrani Beograda 1915. godine, a odgovor smo i dobili u ekskluzivnom video intervjuu!

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Sabaton otkriva: Kako je nastala pesma posvećena srpskim vojnicima
Foto: WoT/Sabaton

Osnovan 1999. godine, Sabaton je ostvario veliki uspeh i popularnost na globalnoj metal sceni, a 2017. godine je čak imao nastup i u Beogradu. Kao bend koji najčešće peva o epskim bitkama i herojima velikih ratova, Sabaton je nedavno postao i ekskluzivni predvodnik Spirit of War događaja u čuvenoj ratnoj igri World of Tanks. U pitanju je mini maraton u kome možete zaraditi po prvi put u igri Tier IX švedski premium tenk – Strv K. Princip je relativno standardan kao i do sada, ispunjavate ili misije za određeni broj XP poena ili specijalne misije u Tier IX-X tenkovima i kako završite jedan stadijum dobijate nagrade ali i 10% popusta na kupovinu tenka, ukoliko ispunite svih 10 uslova dobijate ovaj premium tenk koji opet ima članove grupe Sabaton kao posadu!

Nas je ipak više interesovalo kako su članovi Sabatona zapravo došli na ideju da snime pesmu inspirisanu borbama za Beograd 1915. godine i od njih smo dobili ekskluzivni odgovor u vidu video klipa koji možete pogledati ispod! Spot za njihovu novu pesmu ”Steel Commanders” možete pogledati u prilogu ispod: Kao što su članovi benda poručili na kraju klipa, nadamo se da ćemo uskoro ponovo imati priliku da vidimo Sabaton uživo u Beogradu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: