CS:GO: LEGIJA se povukao, postaje trener BIG-a

Poznati nemačko-srpski CS:GO igrač, Nikola “LEGIJA” Ninić, napustio je startnu poziciju svog dugogodišnjeg tima i preuzeće poziciju glavnog trenera ekipe.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Utorak, 06.02.2018.

12:14

CS:GO: LEGIJA se povukao, postaje trener BIG-a
Legija, FOTO: HLTV

Ovo je rezultat promena u timu koje stižu nakon neuspeha ekipe da ostvari željene rezultate i ostvari Legend status na nedavno završenom ELEAGUE Major: Boston.

Pored Legije, koji se svojom odlukom povukao iz ekipe, iz startne petorke je uklonjen i AWP ekipe, Kevin “keev” Bartolomeus. Ovo ujedno verovatno znači i završetak takmičarske karijere Legije, koji će se od sada fokusirati na trenerski posao, zajedno sa dosadašnjim trenerom ekipe BIG, Aleksandrom “kakafu” Šmančekom. Na njima je sada posao da nađu nove igrače za prvu postavu, koji će se pridružiti preostaloj trojki u sastavu Johanes “tabseN” Vodarz, Džonas “nex” Maget i Fatih “gob b” Dajik.

Ipak, ovo Nikoli nije prvi put da prestaje sa aktivnim igranjem i prelaskom u trenerske vode, jer je sličnu fazu imao i par meseci tokom 2015. godine, nakon što je izgubio mesto u startnoj petorci mousesports, kada je trenirao ekipe Nihilum Gaming, Team Kinguin i Gamers2.

Ekipa BIG-a u dojučerašnjem sastavu formirana je januara 2017. godine, i tokom ovog perioda imala je solidne, ali ne i vrhunske rezultate, jer su izostajale titule koje je uprava želela.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

10 h

Podeli: