Rur organizuje brojne turnire na ovogodišnje Games.conu

Games.con je najveći festival gejminga i pop kulture u regionu i ove godine kao i prethodnih, RUR če organizovati brojne turnire od 6-8. decembra. Pod sloganom #LevelovatiSeMora, Games.con predstavlja najnovije svetske gejming hitove hitove, tehnološke inovacije i turnire sa brojnim vrednim nagradama.

eSports

Izvor: B92

Četvrtak, 31.10.2019.

18:03

Rur organizuje brojne turnire na ovogodišnje Games.conu

Izvor: RUR Esports

GAMES.CON na jednom mestu okuplja ljubitelje svih vrsta igara – od virtuelne realnosti, preko PC gejminga i konzola, sve do tradicionalnih društvenih igara, kao i fanove stripa i fantasy franšiza. Sa preko 40.000 ljudi u proseku tokom 3 dana festivala prethodnih godina, Games.CON je poneo epitet „Najvećeg regionalnog festivala igara“.

RUR je ponovo tu za sve ljubitelje PC igrara i konzola, koji če moći da se oprobaju u turnirima u najpopularnijim igrama, kao što su Dota 2, Fortnite, Mortal Kombat 11, Tekken 7, Street Fighter V i Hearthtsone (ostale će biti naknadno objavljene).

Mi pozivamo svakoga ko želi malo da se takmiči da se prijavi na naše turnire, pošto vam prijave takođe daju pristup za sva 3 dana festivala. Za one koji baš i ne žele da se takmiče, imaće priliku da pogledaju najbolje igrače iz regiona i možda čak i pokupe nove taktike, kako bi podigli svoju igru na viši nivo. Sve informacije o turnirima možete pronaći na sajtu RUR-a, kao i na zvaničnom sajtu Games.con-a.

Svoje mesto pod Games.CON suncem tradicionalno nalaze i kosplejeri, zatim zaljubljenici u istorijsko mačevanje, paintball entuzijasti kao i brojni ljubitelji društvenih igara, čija je zajednica iz godine u godinu sve više raste.

Prodaja ulaznica za Games.CON počinje od 4. novembra na prodajnim mestima Gigs Tix-a. Cena jednodnevne karte je 500 dinara u pretprodaji (600 na dan festivala), a trodnevni komplet će se prodavati po ceni od 900 dinara.

Gde su igre tu je i zabava!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: