Prijavite se za Street Fighter V kvalifikacije za GEF šampionat u Istanbulu! Krećemo 12.08!

Ko nije uništavao drugare ispred arkadne mašine na palicama i tri dugmeta, neće razumeti zašto organizujemo ovaj turnir. Za sve ostale, tu smo i dlanovi nas svrbe!

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Utorak, 19.07.2022.

17:07

Prijavite se za Street Fighter V kvalifikacije za GEF šampionat u Istanbulu! Krećemo 12.08!
Foto: SESE

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo nacionalne Street Fighter V kvalifikacije za veliki Global Esports Games turnir u organizacija GEF-a, koji će se krajem godine održati u Istanbulu.

Najbolji igrač sa nacionalnih Street Fighter kvalifikacija će dobiti priliku da predstavlja Srbiju na regionalnom turniru. Najbolji sa tog turnira će putovati u Istanbul, gde će se na velikoj sceni održati završnica GEF-ovog turnira!

Nacionalne SFV kvalifikacije će se odigrati 12. avgusta sa početkom u 12:00 časova. Prijave traju do 10. avgusta! Prijavite se ovde!

Prošlogodišnji GEF šampionat se održao u Singapuru. Srbiju su predstavljali Bojan Ilić (SFV), koji je nažalost završio svoje učešće u grupnoj fazi turnira, i Aleksandar ”Krle” Krstić (PES21), koji je dogurao do osmine finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: