Esports B92.net

SteelSeries tastature od sada podržavaju League of Legends RGB sinhronizaciju

Ako volite Riot-ovu MOBU i podržavate SteelSeries, ovo je vaš srećan dan. SteelSeries GameSense tastature, koje ne samo da imaju vrhunske performance, već od sada i reaguju na sva moguća dešavanja u vašim League of Legends parijama.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Izvor: RUR Esports Šta je GameSense?

Najjednostavnije rečeno, GameSense vašoj tastaturi i drugim periferijama omogućava da na najrazličitije načine reaguju na događaje u igrama, ali i van je. Od vaše tastature i drugih SteelSeries proizvoda možete očekivati promenu osvetljenja, boja, pa čak i vibracije. Sve dodatne informacije o GameSense seriji možete pronaći na ovom linku. League of Legends RGB notifikacije

SteelSeries je najavio novu RGB GameSense implementaciju u Riot-ovu MOBU. Ovo znači da od vaše tastature možete da očekujete veoma kompleksne i dinamične reakcije, koje zavise od raznih dešavanja u igri, kao što su početak partije, Baron i Dragon tajmeri, promena vašeg health-a i mane, vaš KDA score, i još mnogo toga.

Kod modela Apex 3 možete da modifikujete 10 definisanih zona na vašoj tastaturi, dok Apex 5, Apex 7 i Apex Pro tastature podržavaju podešavanje pojedinačnih tastera. SteelSeries RGB slušalice, RGB miševi i RGB podloge takođe funkcionišu na sličan način.

GameSense prikazuje i in-game informacije pomoću OLED Display sistema, koji takođe možete prilagoditi vašim preferencama. Sledeći proizvodi podržavaju OLED Display:

GameSense nam je takođe obezbedio taktilne notifikacije, što znači da će vaš miš zavibrirati pri početku partije i Dragon spawn-u. Dostupni modeli sa taktilnim notifikacijama su:

Kako podešavati League of Legends sinhronizaciju?

Sve GameSense aplikacije možete uključiti, isključiti i podešavati u SteelSeries Engine-u pod ”Apps” kategorijom. Ne zaboravite da se ažurirate na 3.18, ili bilo koju noviju verziju.

Koliki uticaj će ova GameSense RGB podrška zapravo imati na vaše League of Legends mečeve?