Sezona 3 FCS je spremna za početak

Treća sezona najboljeg regionalnog League of Legends takmičenja počinje uskoro.

eSports

Izvor: KlanRUR

Sreda, 26.04.2017.

10:10

Sezona 3 FCS je spremna za početak

Na samom otvaranju nove sezone će se susresti finalisti poslednjeg izdanja takmičenje Instinct Esports i ASUS RoG Elite, a prvi meč ćemo imati priliku da gledamo već u ponedeljak, 8. maja u 20:00 časova.

U trećoj sezoni timovi će se nadmetati za nagradni fond od čak 3000 EUR, a pored već ostvarenih timova u FCS gledaćemo i dva nova tima – Monitor.rs i Reformed Ones. Ovi timovi su tokom kvalifikacija i relegacionog turnira dokazali da zaslužuju svoje mesto među najboljim timovima regiona.

Liga će trajati čak 7 nedelja dok finale očekujemo za vikend 1. i 2. jula, a sada ćete imati priliku da je gledate u izmenjenom vremenskom rasporedu, ponedeljkom i utorkom od 20:00 časova na https://www.twitch.tv/fortunagamingtv

Sam format lige se nije izmenio pa će se osam najjačih timova regiona susretati u round-robin Bo2 formatu dok se ne izdvoje četiri najbolja tima, koji će preći u Bo5 plejof.

Naravno kao i prethodne sezone, prenos lige na TV ćete moći gledati na Sport Klubu 3 i TV Ultra.

Više informacija kao i do sada možete pronaći na https://www.facebook.com/FortunaEsports

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: