Riot prelepim video klipom najavio novog heroja

Iako se već neko vreme zna da će 150 heroj League of Legends-a biti Yone, rođeni brat Yasua, tek je danas Riot izbacio video klip koji to i potvrđuje.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 15.07.2020.

12:28

Riot prelepim video klipom najavio novog heroja

Izvor: RUR Esports

U samom klipu se nigde ne spominje o kome se tačno radi, već se spominje ubijeni mačevalac, koji mora da donese odluku da li će se pomiriti sa svojom prošlošću, ili će dozvoliti istoj da ga proguta.

Na samom startu klipa vidimo naimenovanog junaka koji se uplašeno budi u drugom svetu. Prilazi mu lisicolika životinja plavog repa koja ga polako vodi ka magičnom drvetu.

Na putu ka drvetu mračna sila odvodi našeg junaka u mrak, gde se susreće sa svojom prošlošću i sećanjima, zbog čega ga ubrzo obuhvata bes. U tom trenutku ga napada čudovište koje predstavlja simbol njegove prošlosti. Iako je pobedio u borbi, mračna sila uspeva da ga ujede, zbog čega on postaje maskirani ubica kojeg možemo videti samo na trenutak.

U Yasuovom lore-u se pominje kako je on lično ubio svog brata, što sebi nikada nije mogao da oprosti. Iako Riot nije potvrdio da se radi o Yone-u, mi smo sigurni da je to on i uzbuđeni smo da da vidimo kakve će biti njihove interakcije kada su sretnu na polju. S obzirom da je Riot tek predstavio Lilliu, ne očekujemo da će se on uskoro pojaviti u igri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: