Esports B92.net

Otvorene prijave za Hearthstone Adria Ligu

Prve kvalifikacije VIP Adria Hearthstone turnira su završene uspešno, sa preko 110 prijavljlenih takmičara, i pobednik je bio Luka Vulović kome čestitamo na sjajnom Hearthstone danu.

nikola savić klan rur
Podeli

Ukoliko još uvek niste upoznati sa ovom regionalnom Hearthstone ligom, malo više reči o njoj:

Hearthstone Adria liga će biti do sada najveći događaj kada je ovaj region u pitanju, kako po strukturi, tako i po nagradnom fondu. Trajaće 4 meseca i svakog vikenda će imati potpuno otvorene kvalifikacione turnire, i zatim na kraju svakog od četiri meseca po jedan veliki mesečni turnir, na kome će učestvovati najbolji igrači tokom meseca.

I onda će svi najbolji igrači sa mesečnih turnira učestvovati na završnom onlajn turniru odakle će 4 najbolja igrača put Zagreba na Reboot Infogamer, da se bore za titulu šampiona regiona i pozamašan nagradni fond.

Nagradni fond čitavog takmičenja je oko 3200 evra, ali raspoređen tako da će svako imati priliku da osvoji deo, jer će svaki od nedeljnih i mesečnih turnira imati finansijsku vrednost.

Prijave za drugi kvalifikacioni turnir, koji se igra ove subote, su već uveliko otvorene, i možete se prijaviti već sada, tako što jednostavno pratite ovaj link.

Hearthstone

strana 1 od 2 idi na stranu