Esports B92.net

Hearthstone: Počela druga sezona Trinity Series

Nakon uspešne prve sezone, ESL nam se ponovo vraća sa velikom timskom Hearthstone ligom.

nikola savić klan rur
Podeli

Osam najboljih i najpoznatijih Hearthstone esport sastava će još jednom ukrstiti koplja u borbi za titulu najboljeg i deo od 150 000 dolara nagradnog fonda. Najveći deo tih para će naravno otići pobedniku, odnosno 75 000 dolara.

Učestvuju sledeći timovi:

G2 – Thijs Lothar RDU
Team Liquid – Dog Sjow Feno
Tempo Storm – Trump JustSaiyan Eloise
Misfits – StanCifka pokrovac GeorgeC
Planet Odd – Xixo Hoej Surrender
Virtus Pro – DrHippi Naiman Bunnyhoppor
Complexity – Tyler Crane333 MrYagut
Love U Lots – Chakki Muzzy Zalae

Format mečeva će biti identičan kao i u prošloj sezoni. Ekipe pred duel prijavljuju 9 špilova, po jedan špil za svaku od klasa. Zatim timovi protivnicima banuju po dve klase, a onda od preostalih 7 decka ekipe izaberu 6 sa kojima će ući u duel. Zatim se igra bo11 partija u Last Hero Standing formatu.

Samo takmičenje je ligaškog formata, a nakon završetka lige, 4 najboljih ide direktno u ESL studio na uživo lan završnicu. Mečevi se igraju sredom i četvrtkom od 19h po našem vremenu, a možete ih pratiti uživo na zvaničnom Twitch kanalu, gde će nam domaćini biti provereni duo, Frodan i ThatsAdmirable.

Aktuelnu tabelu i raspored mečeva možete u svakom trenutku pratiti na zvaničnoj stranici Lige.

Hearthstone

Hearthstone K&C analiza #5: Mage specijal!

Izlazak ekspanzije nam je sve bliži, a mi nastavljamo sa našom analizom! Za danas je ceo tekst posvećen Mage klasi! I plus bonus tri neutralne karte koje bi se lako mogle uklopiti u neke buduće arhetipove Mage špilova. Sve Mage karte (osim oružja Aluneth, o kome smo pričali u Weapon specijalu ove serije tekstova), će biti obuhvaćene ovom današnjom analizom.

Hearthstone sreda 6.12. 15:06 Komentara: 6

K&C analiza #4 – Shaman + Warlock specijal!

Napravili smo malu pauzu sa analizom zbog povratka RUR ekipe iz Zagreba, gde smo organizovali gomilu turnira, ali sada smo ponovo tu i nastavljamo tempom jačim nego ikada. Za danas smo pripremili čak 12 novih karata za analizu, i to Shaman i Warlock karte koje su nam prikazane prethodnih desetak dana.

Hearthstone četvrtak 30.11. 18:47 Komentara: 5

Klan RUR Hearthstone turnir na Games.con festivalu!

Najveći domaći gejming festival Games.con će se ove godine održati po drugi put na Beogradskom sajmu, od 15. do 17. decembra, i u okviru njega će i ove godine Klan RUR imati svoju gejming Arenu zvanično podržanu od strane Blizzarda i plus dodatne turnire, ukupno 12 njih!

Hearthstone petak 17.11. 20:25 Komentara: 1
strana 1 od 20 idi na stranu