T1 je pobednik ESL One Summer turnira

Posle napete BO5 završnice ESL One Summer turnira, titula šampiona pripala je ekipi T1, koja je uspela da savlada Virtus.pro u velikom finalu takmičenja.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 21.06.2021.

15:31

T1 je pobednik ESL One Summer turnira

Posle AniMajora svima je bilo jasno da je T1 ozbiljna ekipa, i da je bez sumnje najbolja u Jugoistočnoj Aziji. Iako se njihovo putovanje završilo na 3. mestu, na ESL su doputovali jači nego ikada.

T1 je prolazio kroz upper bracket kao buldožer, rušeći sve pred sobom sve do upper bracket finala. Tamo ih je sačekao Virtus.pro, koji je ponovo potvrdio svoju titulu onlajn kraljeva.

esl-summer-fbPrintscreen: Liquipedia

Ipak, T1 je bio spreman za revanš. Eliminisali su Alliance, a zatim i Ruse u uzbudljivom 3:2 finalu, osvojivši i novčanu nagradu od $175,000.

Ne smemo da zanemarimo ni Virtus.pro, koji je ostvario znatno bolji rezultat posle katastrofalnog nastupa na AniMajoru.

I tako smo napustili poslednju stanicu pred 10. The International šampionat. Pridružite nam se već u sredu, 23. juna i pratite Južnoameričke i Istočnoevropske regionalne kvalifikacije! Nigma, Liquid, OG i druge evropske ekipe kreću u akciju 7. jula, dok sam TI10 počinje 5. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: