Esports B92.net

Dota 2 Singapur Major – Stanje na tabeli: Drugi dan plejofa

Danas se odigrao drugi dan plejofa ONE Esports Singapore Majora. Prvi put posle 15 meseci smo imali priliku da vidimo naše omiljene igrača u LAN okruženju, sa sve maskama. Hajde da vidimo kakvo je stanje na tabeli.

Božidar Radovanović RUR
Podeli

Danas smo se prebacili u lower bracket plejofa, gde smo imali priliku da gledamo 4 BO3 meča. Četiri pobedničke ekipe su se plasirale u 2. rundu, dok su poražene nažalost završile učešće na Majoru.

Na meniju je prvo bio SEA okršaj između Fnatic-a i Neon Esports-a. Iako je duel bio prilično izjednačen, Fnatic je, pomalo neočekivano, pokleknuo. Neon Esports, koji je prvo morao da se dokaže u grupnoj fazi, je bio bolji od tima koji je ostvario direktan plasman u plejof. singapur-major-po3Printscreen: Liquipedia

Usledilo je još jedno razočarenje, ovoga puta za evropski region. Naime, momci iz Team Liquid-a su na žalost svojih navijača završili učešće na Majoru, sa 0:2 porazom protiv Vici Gaming-a.

Thunder Predator je u trećem meču dana uspeo da povrati svoju formu iz grupne faze, završivši duel protiv Astera sa ubedljivim rezultatom 2:0.

Sa poslednjom serijom dana, Virtus.pro je uspeo da povrati status najjače sile u Istočnoj Evropi. Posle klimave prve mape, Rusi su superiornijom strategijom i timskom igrom uspeli da savladaju jednu od dve preostale severnoameričke ekipe, Quincy Crew.

Treći dan plejofa počinjemo sutra u 4:00 ujutru, sa upper bracket duelom između EG-ja i IG-ja.

Prenos Majora možete pratiti na zvaničnom ONE Esports Twitch kanalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.