Dota 2 patch 7.32 je stigao: Novi lane creep, neutral itemi, Primal Beast u Captains modu

Sinoć u kasne sate je izašao dugoočekivani Dota 2 patch 7.32, i to usred ESL One Malaysia 2022. Hajde da vidimo šta nam je IceFrog zakuvao.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Sreda, 24.08.2022.

18:54

Dota 2 patch 7.32 je stigao: Novi lane creep, neutral itemi, Primal Beast u Captains modu

Kada je reč o generalnim promenama, IceFrog je konačno promenio arhitekturu mape, a i XP formula je izmenjena. Pored toga, počevši od 2. minuta partije, na lejnu će se pojaviti nova vrsta creepa, Flagbearer, koji će zameniti jednog od standardnih melee creepova. Flagbearer poseduje 40% magic resista, kao i Inspiration Auru, koja svim okolnim saveznicima daje +3 HP regena. Gold bounty od ovog creepa takođe dobijaju svi saveznici u radijusu od 1200 unita.

Što se itema tiče, došlo je vreme za novu rotaciju, što znači da su mnogi stari izbačeni, dok su novi dodati. Jedini izuzetak je Havoc Hammer, koji je ponovo u igri.

I standardni itemi su dobili dosta promena. Black King Bar sada košta 50 mane, što je ogroman nerf, pogotovo ako igrate protiv mana burna.

Sa patch-om je stiglo i dosta promena u balansu, a neki heroji su dobili i solidan rework, kao što je Shadow Demon, koji je dobio novu magiju, Disseminate, koja će zameniti Soul Catcher. Mnogi heroji su dobili i nove Aghanim’s Scepter i Shard magije, gde se najviše ističe Centaurov Hitch a Ride. Primal Beast je konačno dodat u Captains Mode, što znači da ćemo ga možda videti na ESL One Malaysia 2022.

Čitavu listu promena možete pročitati ovde.

Kako vam se dopada novi patch?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: