Rio Major: Nakon FaZe-a ispao i Vitality

Katastrofa za favorite se nastavlja, pošto je nakon FaZe Clana još jedan favorit završio učešće u ranoj fazi turnira. Vitality je porazom od ENCE-a zapečatio svoju sudbinu, pa su turnir završili na 14. mestu!

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 08.11.2022.

16:56

Rio Major: Nakon FaZe-a ispao i Vitality
Foto: ESL

Francuska ekipa je uz FaZe Clan i NAVI verovatno bila najveći favorit za osvajanje Rio Majora, ali kao i Karriganova ekipa, učešće su završili gotovo na samom startu. Od ekipa od kojih se mnogo očekivalo, prikazali su veoma malo, zbog čega su zasluženo ispali.

Vitality je umalo savladao NAVI u prvom kolu, ali ih taj poraz nije previše omeo, jer su u sledećem okršaju deklasirali Faze. Delovalo je kao da su konačno pronašli svoju formu, ali je onda usledio težak poraz od MOUZ-a u kojem su imali neverovatnu prednost.

Ipak, tu nije bio kraj za francusku ekipu. Igrali su protiv ENCE-a za opstanak i malo ko je verovao da će ZywOo i momci već ovde završiti učešće. Kao što možete i pretpsotaviti iz dosadašnjeg teksta, razočarali su. SunPayus je bio nezaustavljiv, a ENCE je slavio rezultatom 2-0 i time izborio novu priliku za prolaz među najboljih 8.

Da li mislite da je Vitality zasluženo ispao? Da li je vreme za nove promene?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: