Partizan kompletirao svoju CS:GO petorku

Partizan Esports je sada kompletan. Samo dan nakon što su predstavili Luku ”emi” Vukovića, organizacija je potvrdila da su mu se pridružili Luka ”c0llins” Živanović, Marin ”ROGA” Rogić, Pere ”sausol” Solsona Samuel i Kalin ”KalubeR” Erendicov.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 12.08.2022.

18:38

Partizan kompletirao svoju CS:GO petorku

Samo par meseci nakon što je Partizan stupio na esports scenu sa League of Legends timom, vreme je da crno-beli opikaju i Counter Strike. Mnogi su očekivali da će srpska organizacija formirati tim sa igračima iz regiona, ali se u postavi nalaze i dva iznenađenja.

Prvobitno je stigao emi, iskusni IGL, koji je nastupao za nekoliko najvećih ekipa sa Balkana, ali i neko ko je svoje izgradio i u inostranstvu. Dvadeset četiri sata kasnije, Partizan je bio spreman da nam predstavi i preostalu četvoricu.

Jedan od njih je po mnogima i najbolji srpski igrač, c0llins, koji je poslednje dve godine proveo igrajući za 4glory. Sada će dobiti priliku da zaigra u ekipi sa većim ambicijama i siguran sa da je ovo savršena prilika da dokaže svetu koliko je dobar.

ROGA takođe važi za jednog od najtalentovanijih igrača sa Balkana, ali možemo reći da do sada nije dobio priliku da se dokaže na ovom nivou. Pored toga, smatram da je ovo odličan izbor za Partizan i ne bi me iznenadilo da hrvatski igrač ubrzo postane prava zvezda.

Sausol je momak koji je do nedavno igrao sa Emijem za Coalesce, zbog čega verujemo da je to glavni razlog što će njih dvojica ponovo zaigrati zajedno. Ukoliko ne bude bilo problema u komunikaciji, Partizan je dobio igrača koji je već dokazan na ovom nivou, kao i KalubeR, koji je najpoznatiji po vremenu provedenom u dresu SKADE-a i FATE-a!

Da li ste zadovoljni ovom postavom i šta očekujete od ovih momaka u nastavku sezone?

Naš intervju sa menadžerom ekipe možete pročitati na sledećem linku!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: