NoMatter je pobednik drugih kvalifikacija za RUR BLAZE CUP!

Došli smo do kraja druge runde kvalifikacija za RUR Blaze Cup. Pobedom na drugim kvalifikacijama, ekipa NoMatter je obezbedila plasman za veliko LAN finale turnira, koje će se održati 17. juna u Beogradu!

eSports

Izvor: RUR

Subota, 20.05.2023.

17:55

NoMatter je pobednik drugih kvalifikacija za RUR BLAZE CUP!
Foto: RUR

Na drugim kvalifikacijama smo imali priliku da ispratimo mnoštvo kvalitetnih mečeva, od kojih moramo da izdvojimo veliko finale, gde su se sastali The Pokemons i NoMatter.

NoMatter je u startu poveo na Ancientu, ali su se Pokemoni pokazali kao odlični protivnici – išli su u korak sa svojim protivnicima tokom celog duela, održavajući vrlo malu razliku do samog kraja. Međutim, momci iz NoMatter su na kvalifikacije došli za nijansu spremniji, zbog čega su uspešno okončali meč sa rezultatom 16-14.

NoMatter se time plasirao za LAN završnicu Blaze Cupa u Beogradu, gde će se pridružiti pobednicima prvih kvalifikacija, timu Nothing2Lose.

Prenos kvalifikacija je bio emitovan na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu. Ako ste propustili turnir, stream možete ispratiti OVDE!

The Pokemons i ostale ekipe i dalje imaju šansu za plasman za LAN završnicu putem preostalih kvalifikacija:

Velika završnica Blaze Cupa u Beogradu zakazana je za 17. jun. Nagradni fond LAN finala je raspoređen na sledeći način:
  1. mesto – 1500€
  2. mesto – 700€
  3. mesto – 150€
  4. mesto – 150€


Vidimo se na trećim kvalifikacijama sledeće subote!

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: