Esports B92.net

Neverovatni Outsidersi razbili Heroic u finalu Rio Majora

Predvođeni neverovatnim Džamijem ”Jame” Alijem, Outsidersi su u velikom finalu Rio Majora savladali Heroic rezultatom 2-0!

Predrag Ciganović RUR
Podeli
Foto: ESL
Foto: ESL

Pre samo par nedelja, počeo je jedan od najvećih CS:GO turnira svih vremena. Na početku verujem da je malo ko verovao da bi u finalu mogli da gledamo okršaj ekipa kao što su Heroic i Outsiders. Tokom celog turnira su bili fantastični, ali je na kraju ruska ekipa ipak bila bolja, zbog čega će Major trofej po prvi put podići pet potpuno novih momaka, kojima tako nešto ranije nije polazilo za rukom.

Ova dva tima su se već susrela na Majoru, a tada je Heroic slavio rezultatom 16-9. Uslovi su sada bili dosta drugačiji, a ruska ekipa je bila spremnija nego pre. To se odmah videlo i na prvoj mapi, koju je Outsiders dobio rezultatom 16-12.

Usledio je Overpass, gde smo se nadali da ćemo gledati nešto veću borbu. Ipak, slučaj nije mogao biti dalji od istine. Jame i momci su bili još bolji, a Heroic gotovo da nije imao šanse. Druga mapa je završena rezultatom 16-5 i slavlje je moglo da počne!

Za Outsiders nastupaju:

  • Džami ”Jame” Ali
  • Jevgeni ”FL1T” Lebedev
  • Petr ”fame” Bolišev
  • David ”n0rb3r7” Danijelijan
  • Аleksej ”Qikert” Golubev

Da li smatrate da je ruska ekipa zasluženo slavila?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.