CS:GO – HuNter odveo Valiance korak bliže turniru u Kelnu

Srpska ekipa Valiance nastavlja da se bori za najveće svetske turnire.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 04.05.2018.

02:25

CS:GO – HuNter odveo Valiance korak bliže turniru u Kelnu

Naš najbolji CS:GO sastav iz dana u dan raste. Prošlog meseca smo ih gledali na DreamHack Mastersu u Marseju, a u julu ćemo ih možda gledati u Kelnu.

U prethodna dva dana igrane su otvorene kvalifikacije za takmičenje u Nemačkoj. Šesnaest ekipa borilo se za dva mesta koja vode u zatvorene kvalifikacije. Emijev tim je na otvaranju pobedio rusku ekipu Spirit za četvrtfinale.

Sledeći protivnik im je bio Enyoy. Ekipa možda ne baš tako poznatog imena, ali sa veoma poznatim igračima. Za ovaj švedski tim igraju Maikelele, pronax, pyth, jayzaR i bENNY. Naš tim je zahvaljujući odličnoj T strani pobedio na Mirage 16:10, a huNter je meč završio sa 34 fraga.
Poslednja prepreka Emijeve ekipe bio je tim ALTERNATE aTTaX. Dansko-nemački sastav je birao Train, koji je naš tim odlično započeo i uspeo da osvoji čak 10 rundi na inferiornoj T strani. Drugi deo mape je bio lak posao za naše momke, pogotovo Impulse koji je meč završio sa skorom 24-11. Valiance je birao Inferno, ali su slabo odigrali T stranu gde su uzeli svega 6 rundi. Ipak, preokreću stvari na odbrani sajtova, a huNter je ponovo bio najbolji pojedinac ekipe sa 36 fragova.

Ovom pobedom, ekipa Valiance uspela je da obezbedi učešće na zatvorenim kvalifikacijama za Keln, koje su na programu 24. i 25. maja. Osim srpskog sastava, mesto je obezbedio i tim WASD koji je u polufinalu savladao aAa, za koji igra mlada zvezda ZywOo.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: