Astrološkinja o retrogradnom Merkuru i Novaku Đokoviću

Izvor: B92

Sreda, 19.01.2022.

12:24

Astrološkinja o retrogradnom Merkuru i Novaku Đokoviću

Trenutno se nalazimo u fazi retrogradnog Merkura, čiji uticaj, kako smo do sada nebrojeno puta čuli, a mnogi i iskusili, donosi haotičnu energiju. Međutim, ovaj period, koji će trajati do 3. februara, prema rečima astrološkinje Bosiljke Veselinović, bio je povezan sa dešavanjima oko Novaka Đokovića u Australiji.

"Detaljno sam analizirala njegovu natalnu kartu. Ovo što se desilo ništa nije slučajno. Bilo je planirano mnogo pre, iz razloga što je napravljena zavera u pravom smislu. Planete Mars, Sunce, Merkur - sve se našlo u njegovom 12. polju - kuća izolacije, zatvora, tuge, patnje, bola, opasnih tajnih neprijatelja na najvišem državnom nivou, i to je sve bilo u sazvežđu znaka Jarca", objasnila je astrološkinja.

Govoreći o budućnosti Novaka Đokovića, astrološkinja Veselinović tvrdi da se on neće vakcinisati ali da će učestvovati na preostalim turnirima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: