Svet

Ponedeljak, 16.10.2023.

08:34

Netfliks otvara poslovnice širom sveta?

Netfliks, servis za striming video-sadržaja, nedavno je pretplatnicima u SAD poslao poslednje fizičke kopije filmova na DVD-ima.

Izvor: bug.hr

Netfliks otvara poslovnice širom sveta?
Foto: shutterstock, Elliott Cowand Jr

Netfliks već planira novi povratak u fizičku stvarnost, kako bi se sa svojim gledaocima snažnije povezao.

Njihov plan uključuje otvaranje lanca poslovnica, Netfliks haus (Netflix House), kako u SAD, tako i u ostatku sveta. Na tim bi lokacijama ljubitelji njihovih filmova i serija bi mogli da dožive nova iskustva.

"Netfliksove kuće" bi bile spoj trgovine, zabavnog parka i restorana. Posetioci bi se tamo, dakle, mogli da pronađu brendiranu robu, tematski vezanom za filmove i serije sa striming servisa, imali bi prilike da prođu kroz razne zabavne sadržaje (npr. poligone s preprekama inspirirane onima iz serije Squid Game), a bila bi tu i ugostiteljska ponuda hrane i pića, takođe verovatno tematski vezana za njihove razne kuvarske rijalitije.

Iz Netfliksa ne otkrivaju mnogo o ovom planu, ali Blumberg saznaje da bi prva dva Netfliks hasa mogla osvanuti na području SAD tokom 2025. godine. Lokacije još nisu poznate, ali logičan bi izbor bili Holivud i možda Njujork, kao središta filmske i turističke industrije.

"Videli smo koliko obožavaoci vole da urone u svet naših filmova i TV serija i mnogo smo razmišljali o tome kako to podići na viši nivo", poručuje Džoš Sajmon, potpredsednik kompanije zadužen za potrošačke proizvode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: