Vesti -

Od sutra rade šalteri APR-a

Beograd -- Agencija za privredne registre od sutra nastavlja rad sa strankama putem šaltera u sedištu APR-a u Beogradu (Brankova 25) i organizacionim jedinicama agencije.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos, londondeposit
Foto: Depositphotos, londondeposit

APR će raditi od 9 do 15 časova.

Osim šaltera, na kojima korisnici lično mogu predati zahteve i preuzeti rešenja i ostala akta Agencije, biće otvoreni i šalteri pošte, koji su i ranije radili u prostorijama APR-a, navodi se na sajtu agencije.

Takođe, od ponedeljka će raditi i arhiva Agencije, gde se izdaju potvrde, kopije dokumenata i prepisi rešenja, kao i info pult, na kojem se pružaju informacije korisnicima.

Pravna pomoć će nastaviti da se pruža elektronskim putem, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve u prostorijama Agencije, a pitanja se mogu upućivati mejlom.

Osim ličnim putem, registracione prijave, zahtevi i dokumentacija, u papirnoj formi, mogu se i dalje slati putem pošte na adresu Agencije u Beogradu, ili na adresu najbliže organizacione jedinice Agencije.

U šalter sali i ostalim poslovnim prostorijama Agencije, u kojima građani dolaze u neposredan kontakt sa zaposlenima, biće primenjene sve preventivne mere koje su donete u funkciji sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19, uz obezbeđivanje uslova za nesmetano obavljanje poslova iz nadležnosti Agencije, uz poštovanje mera bezbednosti i zdravlja na radu.

Broj prisutnih stranaka u šalter sali Agencije biće ograničen, tako što će kretanje korisnika biti organizovano u skladu sa preventivnim merama, uz obavezno poštovanje fizičke distance.

Sve ostale informacije i uputstva, o procedurama i dokumentaciji potrebnoj za registraciju, objavljene su na stranici Registri na sajtu APR-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.