Mali: Nastavljamo sa reformama i poboljšavamo životni standard građana Srbije VIDEO

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se povodom novih mera koje je juče predstavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Srbija

Izvor: B92.net

Četvrtak, 08.06.2023.

16:27

Mali: Nastavljamo sa reformama i poboljšavamo životni standard građana Srbije VIDEO
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/bs

"Javne finansije Republike Srbije su u potpunosti stabilne, zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj politici koju vodimo i ponosan sam što nastavljamo da nižemo uspehe i što u doba svetske ekonomske krize, možemo da pokažemo rezultate građanima Srbije i da ih konkretno pomognemo i podržimo.

Dakle, nikakve prazne priče, već konkretne ekonomske mere koje će poboljšati kvalitet života građana Srbije i doprineti da oni žive bolje.

Predsednik Aleksandar Vučić je već predstavio nove mere, za koje imamo dovoljno novca, one ni na koji način neće uticati na stabilnost javnih finansija, a istovremeno imamo realan rast dohotka građana.

Dakle, novca imamo dovoljno, javne finansije ostaju stabilne, nastavljamo sa reformama, sa kapitalnim projektima, i istovremeno poboljšavamo životni standard građana Srbije bilo kroz povećanje njihovih primanja, bilo kroz jednokratna davanja.

Sve svoje obaveze izmirujemo na vreme, a zbog boljih ekonomskih rezultata od planiranih imamo dovoljno sredstava za sve nove mere", napisao je Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Haos u Grčkoj FOTO/VIDEO

Grčki radnici u sektoru prevoza stupili su danas u štrajk za veće plate, tako da su brodovi ostali usidreni u lukama, a železnički saobraćaj je obustavljen.

11:16

17.4.2024.

1 d

Podeli: