Srbija

Ponedeljak, 05.02.2024.

14:43

Mali najavio: Pokrenut je nov sajt. Evo o čemu je reč

O programu “Skok u budućnost - Srbija 2027” detaljnije možete da se informišete na novom sajtu https://srbija2027.gov.rs.

Izvor: B92.net

Mali najavio: Pokrenut je nov sajt. Evo o čemu je reč

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je predstavio program "Skok u budućnost - Srbija EXPO 2027" za period od 2024. do 2027. godine.

U okviru programa bili su prikazani ključni segmenti sveobuhvatnog razvoja Republike Srbije, među kojima su programi za podizanje životnog standarda građana, projekti u oblasti nauke i tehnologije, obrazovanja, razvoja infrastrukture, industrijalizacije, energetike, ekologije, poljoprivrede, zdravstva, turizma, kao i u drugim oblastima od nacionalnog značaja.

Posebno je bio izložen koncept planiranja i izgradnje složene infrastrukture u okviru realizacije Međunarodne specijalizovane izložbe EXPO 2027.

Ministar finansija Siniša Mali je na svom Instagram profilu obavestio da se sada sve informacije o programu “Skok u budućnost - Srbija 2027” sada nalaze na novom sajtu dostupnom svim građanima: https://srbija2027.gov.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: