"Kao što smo izgradili Beograd na vodi, tako ćemo i nacionalni stadion i novi sajam"

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se na Instagramu.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 02.06.2023.

12:08

Foto: B92.net

"Danas smo sa predstavnicima nadležnih preduzeća, institucija i izvođača radova održali još jedan u nizu operativnih sastanaka koji se tiču izgradnje nacionalnog stadiona i novog sajma", objavio je Mali.

"Kada se radi o ovako velikim projektima, mnogo je veći posao koji treba da uradite pre samog početka izgradnje, a pre svega u smislu svih pravnih i proceduralnih stvari, dobijanja neophodnih dozvola itd. Zato mislim da smo već uradili veliki posao, a očekujemo da nakon nasipanja terena i izgradnje infrastrukture, krene i sama izgradnja objekata", naglasio je ministar finansija.

"Kao što smo izgradili Beograd na vodi, tako ćemo završiti i ove velike projekte, koji će promeniti lice našeg grada, ali i omogućiti našoj zemlji da bude domaćin nekih velikih sportskih i kulturnih manifestacija. Ponosan sam i što uprkos krizi koja traje već nekoliko godina, nismo odustali ni od jednog projekta i što uspevamo da radimo, gradimo i idemo dalje", zaključio je Mali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: