Telekom blizu dogovora sa jakim telekomunikacionim igračem

Beograd -- Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da su pojedine jake telekomunikacione u svetu zainteresovane za saradnju sa Telekomom.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Epa/KOCA SULEJMANOVIC
Foto: Epa/KOCA SULEJMANOVIC

Lučić je kazao da je Telekom blizu dogovora i potpisivanja ugovora o partnerstvu sa jednim od najjačih telekomunikacionih igrača.

Lučić je kazao da ne može još da "otkrije karte" i saopšti o kojoj kompaniji je reč.

"Mislim da smo blizu dogvora, da ne otkrivam sve karte, sa baš jednim od najjačih telekomunikacionih partnera. Pri kraju je potpisivanje ugovora", rekao je Lučić.

Na pitanje ko je sve zainteresovan za saradnju sa Telekomom i šta to znači, Lučić je rekao da Telekom kontaktiraju pojedine velike svetske kompanije, kao što su Telefonika i Vodafon.

"Probaju kroz stvaranje partnerstava sa nama, jer nas prepoznaju kao lidere u reigonu, da dele sa nama ideje, servise i budu naši partneri, koji bi uzimali od nas određeni broj servisa i davali nama određeni broj servisa", naveo je Lučić.

To će, dodaje, značiti da će Telekom moći da se proširi preko tih partnera na zemlje u kojima oni pružaju svoj servis.

"Mi tražimo partnere u jakim telekomunikacionim firmama koje bi nam pomogle da se proširimo u zemlje EU, Amerike i Kanade, kako bi taj deo dijaspore i tržišta uzeli za nas", istakao je Lučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 171 idi na stranu