Modernizovan beogradski aerodrom: Pogledajte kako izgleda "Teslin trg", veliki fri šop... FOTO

Beograd -- Kompanija Belgrade airport završila je radove na preuređenju i modernizaciji celokupne centralne zone za boravak putnika pre ukrcavanja na let.

Izvor: B92
Podeli
Foto: BEG Airport
Foto: BEG Airport

Vrednost radova je više od 2 miliona evra. Radovi su izvedeni u saradnji sa kompanijom Dufry, najvećim zakupcem na Aerodromu Nikola Tesla Beograd.

Nova zona, u koju se ulazi odmah nakon pasoške kontrole, obuhvata prošireni i modernizovani free shop, zatim tzv. Teslin trg u okviru koga su putnicima na raspolaganju nova zona za odmor, novi restoran i kafe bar, gejming zona, kao i novi prostor za roditelje i decu kod gejtova A5 i A6. U čitavoj centralnoj zoni putnici mogu pristupiti besplatnom i neograničenom bežičnom internetu za lične i poslovne svrhe, što je standard za sve aerodrome u okviru VINCI Airports grupe.

Foto: BEG Airport
Foto: BEG Airport

Pročitajte još:

Novo lice beogradskog aerodroma: Širi se terminal, gradi se pista, niče još jedan sprat FOTO

Osveženi enterijer ove zone opremljen je savremenom rasvetom i modernim nameštajem, kao i novim podnim oblogama. Veći i centralizovani fri šop površine 876 kvadrata, kreiran je u skladu sa novim vok tru (walk through) konceptom, i sada nudi veći izbor ekskluzivnih domaćih i stranih brendova. Putnicima je na raspolaganju i raznovrsnija ponuda u novom restoranu i kafe baru. Dok čekaju na let, putnici vreme mogu provesti i u novoj gaming zoni sa besplatnim igricama ili u prodavnici gedžeta.

Rekonstrukcija ove zone trajala je pet meseci, kao deo plana transformacije Aerodroma Nikola Tesla Beograd koju predvodi kompanija VINCI Airports. Radovi su se obavljali paralelno sa tekućim velikim radovima na modernizaciji i proširenju kapaciteta aerodroma, koji predstavljaju suštinski deo projekta koncesije, strogo vodeći računa da se ne ometa tok putnika.

Foto: BEG Airport
Foto: BEG Airport

Celokupan koncept zamišljen je i realizovan da putnicima pruži veći komfor i kvalitetnu ponudu i uslugu, u skladu sa najboljim praksama matične kompanije VINCI Airports koja upravlja poslovanjem 45 aerodroma širom sveta.

Podsećamo, Međunarodni savet aerodroma (ACI) nedavno je beogradskom aerodromu Nikola Tesla dodelio Zdravstvenu akreditaciju za aerodrome (Airport Health Accreditation), nakon detaljne procene sprovedenih preventivnih i sanitarnih mera koje se veoma temeljno primenjuju u cilju suzbijanja pandemije kovida-19, navodi se u saopštenju kompanije Belgrade airport.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 176 idi na stranu