Moravski koridor žele dva investitora

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlovic izjavila je da su prioriteti Vlade završetak koridora 10 i 11, kao i Moravski koridor.

Srbija

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 14.10.2017.

14:28

Moravski koridor žele dva investitora
Foto: Tanjug/Tanja Valiæ

Mihajlović je u Kruševcu na predstavljanju 100 dana rada Vlade rekla da se o Moravskom koridoru razgovara sa kineskom i američkom kompanijom, a da je procenjena vrednost oko milijardu evra.

"Nikakve odluke još nisu donete. Uporedo sa prostornim planiranjem radi se projektno tehnicka dokumentacija, što inače nije slučaj. Često se čeka da se završi prostorni plan pa se radi dokumentacija", rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da je projekat ubrzan koliko je to moguće, jer su svesni da bez izgradnje infrastrukture nema investicija.

"Te odgovore ćemo imati sredinom sledeće godine", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

9 h

Podeli: