Vučić čestitao praznike suficitom od 4,2 mlrd RSD

Suficit poslednjeg dana 2016. kada je Uprava za trezor zatvorena i više nema uplata i isplata, iznosi 4,2 milijarde dinara, kaže premijer Aleksandar Vučić

Srbija

Izvor: B92, Beta

Subota, 31.12.2016.

11:37

Vučić čestitao praznike suficitom od 4,2 mlrd RSD
Foto: Tanjug

"Vi, gradjani Srbije, uspeli ste da napravite taj izvanredan rezultat, uprkos svim izazovima, posebno imajući u vidu činjenicu da smo u 2016. godini, samo za kamate po osnovu javnog duga, isplatili čak 128,5 milijardi dinara. Suficit u državnoj kasi ostvarili smo zahvaljujući radu, disciplini i veri Vas, građana Srbije, da možemo da promenimo i sebe i našu zemlju", naveo je premijer u prazničnoj čestitki građanima Srbije.

Vučić je građanima poželeo uspešnu Novu godinu i mnogo rada.

"A kasa naše Srbije, biće sigurna i sve punija. To znači da ćete iz dana u dan, iz meseca u mesec, iz godine u godinu, živeti lakše i sigurnije. Živela Srbija!", dodao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

5 h

Podeli: