Flaj Niki: Karte za Beograd-Beč

Beograd -- Niskotarifna aviokompanija Flaj Niki (Fly Niki) počela je da prodaje karte za liniju Beograd-Beč za putovanja od 1. februara 2010. godine.

Izvor: Beta
Podeli

U Direktoratu civilnog vazduhoplovstva Srbije je rečeno da prevozniku Flaj Niki još nije izdata dozvola. Kako je ranije saopšteno, zahtev je u proceduri, ali Direktorat još čeka tehničku dokumentaciju austrijskog avioprevoznika čiji vlasnik je bivši vozač Formule 1 Niki Lauda.

Kako se navodi na sajtu kompanije www.flyniki.com, karta za putovanja u februaru u jednom smeru košta 29 evra sa taksama u "sejver i" (Saver i) tarifi, koja ne omogućava da se karta vrati, a za zamenu je potrebna doplata.

U skupljoj "fleks i" (Flex i) tarifi, koja omogućava vraćanje karte i zamenu bez plaćanja nadoknade, karta košta 384 evra.

Povratna karta iznosi 58 evra u jeftinijoj tarifi i 758 evra u skupljoj tarifi, dok karta koja se može vratiti ili bez nadoknade zameniti u jednom smeru košta 413 evra.

Sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" lete dve jeftine aviokompanije: Džerman vings (German Wings) i Norvidžan er (Norwegian Air).

Vesti

strana 1 od 9305 idi na stranu