Vesti -

Otvara se novi šoping centar

U Hrvatskoj se 30. marta 2023. godine otvara novi šoping centar.

Izvor: Večernji.hr
Podeli
Foto: shutterstock, NaiyanaB
Foto: shutterstock, NaiyanaB

Tržni centar Supernova Križevci nalazi se na samom ulazu u grad i na svega nekoliko minuta vožnje od centra, i na jednom mestu nudiće prodavnice modnih brendova, kozmetiku, robu široke potrošnje i prehrambene artikle za kupce i posetioce.

U novom centru posao će naći skoro 100 zaposlenih.

Nova destinacija za kupovinu i zabavu za celu porodicu prostire se na površini od 7.044 kvadrata, gde će za nedelju dana vrata otvoriti mnoge prodavnice.

Lanac drogerija otvoriće drugu ekspozituru u Križevcima, a posetiocima centra izgrađenog na ukupno 19.038 kvadratnih metara biće obezbeđeno 190 parking mesta na otvorenom i zeleno šetalište.

Radno vreme tržnog centra Supernova Križevci biće od ponedeljka do subote od 9 do 21 sat, a nedeljom od 9 do 14 časova.

Supernova Group je međunarodna kompanija sa sedištem u Gracu. Kroz različite investicione projekte u Hrvatsku je do sada uložila više od 550 miliona evra. Novom investicijom u tržni centar Supernova Križevci grupa širi svoj brend na još jedan novi grad, od ukupno deset u Hrvatskoj.

Osim šoping centra u Križevcima, Supernova u Hrvatskoj upravlja i Supernova centrima Zagreb Buzin, Garden Mall, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak Istok, Sisak Zapad, Varaždin, Karlovac, Požega zagrebački trgovački centri Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir tržni centar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.