Telekom glavni partner teniskog "Serbia opena" u Beogradu

Kompanija Telekom Srbija biće i ove godine sponzor teniskog turnira Serbia open, koji će od 17. do 24. aprila biti održan u Teniskom centru "Novak" u Beogradu.

Srbija

Izvor: B92

Nedelja, 10.04.2022.

11:23

Telekom glavni partner teniskog
Ilustracija: Shutterstock/Zarko Prusac

Potpisivanjem Ugovora o sponzorstvu nastavljena je saradnja započeta prošle godine na turnirima koji su Beograd i Srbiju predstavili u najboljem svetlu.

Ugovor su potpisali generalni direktor kompanije Telekom Srbija Vladimir Lučić i prvi čovek turnira Ðorđe Ðoković.

"Ne postoji prirodniji partner za turnir "Serbia open" od Telekoma. Prvo jer smo najveća srpska kompanija u regionu i vlasnici smo Arene sport, koja uspešno posluje u šest zemalja. Velika nam je čast što smo opet glavni sponzori. Ovaj turnir će i ove godine dodatno uticati na promociju tenisa, a mi se nadamo da će to inicirati i neke mlade snage da počnu da igraju tenis i da ćemo imati naslednike Novaka Ðokovića", izjavio je Lučić.

Direktor turnira Ðorđe Ðoković rekao je da mu je drago što je kompanija Telekom Srbija, sa kojom su i prethodne godine ostvarili izuzetnu saradnju, i ovaj put podržala turnir Serbia open, jedan od najvažnijih sportskih događaja u regionu i šire.

"Ova saradnja nam je izuzetno značajna i verujem da ćemo udruženim snagama na pravi način promovisati sport, zdrav način života, prave vrednosti, ali i našu zemlju. Svi koji su potvrdili učešće dolaze, Miomir Kecmanović je već tu, Dominik Tim stiže u sredu, ostale očekujemo kako budu završavali takmičenje u Monte Karlu, a nadamo se da Novak dolazi tek narednog ponedeljka posle finala“, istakao je Ðoković.

Turnir će ove godine imati i važan ekološki doprinos, jer će od svake prodate karte biti posađeno drvo u gradovima širom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

21 h

Podeli: