Vesti -

Kako digitalni marketing utiče na poslovanje?

Digitalno doba nije tek prolazni trend, ono je prisutno već neko vreme.

Izvor: B92
Podeli
Foto: MTS
Foto: MTS

Današnji potrošači prihvataju digitalnu tehnologiju na način koji nismo mogli ni da zamislimo pre 50 godina. Nacionalne granice sve više gube na važnosti i zato je važno da razmišljamo kako da se prilagodimo sada, u ovom trenutku.

Kompanije moraju da budu deo digitalnog sveta. Na prvom mestu važno je biti hrabar i prihvatiti promenu u pravom trenutku, jer bez obzira na prirodu vašeg poslovanja, vrlo je važno iskoristiti brz i širok pristup globalnim tržištima koja su danas na raspolaganju upravo zahvaljujući odgovarajućim ulaganjima u digitalnu tehnologiju i veštine. Drugo, stručnjaci upozoravaju da mnoga preduzeća rizikuju da nestanu ukoliko se ne prilagode.

Najvažnije je, savetuju, razumeti koje su to promene koje će uticati na vaše poslovanje, koje su nove vrednosti inspirisane mogućnostima digitalne ekonomije, jedinstvene u odnosu na konkurenciju.

Zašto je važno da budemo digitalno prisutni i šta je potrebno da uradimo da bismo se izdvojili od konkurencije? Šta je lični brend, a šta kompanijski?

O odgovorima na ova pitanja pričaće se na februarskim radionicama mts-a zajedno sa Markom Cvetkovićem, direktorom marketinga kompanije Pepsi. Pridružite se besplatnoj biznis-edukaciji sa temom "Uticaj digitalnog marketinga na poslovanje",u mts biznis-centrima, 8.2. u Novom Sadu i 28.2. u Beogradu.

Najvažnije teme kojima ćemo se baviti na radionici su:

· Dokle smo stigli sa digitalnim marketingom?

· Zašto je važno da budemo digitalno prisutni?

· Način i ton komunikacije

· Šta je potrebno da uradimo da bismo se izdvojili od konkurencije?

Prijavite se potpuno besplatno na mtsbiznishub@telekom.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.