Kako izgleda život u 9 kvadrata za 750 evra mesečno VIDEO

Izuzev relativno niske cene najma za Pariz, najbolji deo ovog stana je pogled.

Moj kvadrat

Izvor: B92

Četvrtak, 06.04.2023.

07:36

Kako izgleda život u 9 kvadrata za 750 evra mesečno VIDEO
Ilustracija: Shutterstock/A-photographyy

Život u Parizu nije jeftin. Prosečne cene iznajmljivanja stana u glavnom gradu Francuske zavise od lokacije i veličine stana. Garsonjera se može pronaći po ceni od 1.000 do 2.400 evra, piše punkufer.dnevnik.hr.

Ali ako niste previše izbirljivi, možete naći i povoljniji smeštaj.

Vikram je jedan od takvih mladića – ovaj youtuber poznatiji pod nadimkom Timvix živeo je u Parizu u mikrostanu od svega devet kvadrata i plaćao mesečni najam od 750 evra.

Iako je reč o vrlo malom prostoru, dovoljan je bio za krevet, štednjak sa sudoperom i malim hladnjakom, radni sto – pa čak i tuš-kabinu. Našlo se mesta i za spremanje ličnih sitnica – od odeće do namirnica, lonaca i drugog posuđa.

Jedina stvar koja mu je nedostajala u tom mikrostanu je toalet – on je bio smešten u hodniku izvan stana te ga je delio s još jednim susedom.

Izuzev relativno niske cene najma za Pariz, najbolji deo tog stana je pogled. Ne samo da veliki prozor vizuelno povećava prostor, već i pruža pogled na Ajfelov toranj.

Zbog blizine centru grada i stanicama metroa vrlo je lako doći do bilo kog dela Pariza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: