Moj kvadrat

Utorak, 05.09.2023.

16:26

Najskuplja zgrada u gradu: Jednosoban stan za 860.000 evra

Ekskluzivan jednosoban stan površine 81,43 kvadrata u Ban centru u Zagrebu prodaje se na tržištu nekretnina za vrtoglavih 860.000 evra.

Izvor: Jutarnji.hr / Korana Sutlić

Najskuplja zgrada u gradu: Jednosoban stan za 860.000 evra
Foto: shutterstock, Roman Babakin

Ovaj nalazi se u ponudi agencije za nekretnine. Luksuzan stan u zgradi ima i fudbaler Mateo Kovačić, koji je kupio od biznismena Luke Rajića.

Jednosoban stan u ponudi nalazi se na drugom spratu, a sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, jedne spavaće sobe, kuhinje, ostave, kupatila sa tuš kabinom i ostave. Površina je 81,43 kvadrata sa terasom od 16,82 kvadrata, što je ukupno 98,25 kvadrata.

"Ovaj pametni stan ima mogućnost kontrole podnog grejanja, kamera, klima uređaja preko iPad uređaja, što budućem vlasniku značajno olakšava kontrolu svih funkcija. Nekretnina je potpuno orijentisana ka mirnom dvorištu, što garantuje mir i udaljenost od gradske vreve i buke. Stan se može urediti prema sopstvenim afinitetima i pretvoriti u prijatnu oazu u strogom centru grada, bilo za stanovanje ili kao investiciju“, kažu u agenciji za nekretnine.

U zgradi sa najskupljim stanovima u Zagrebu trenutno se na tržištu nekretnina prodaju tri stana, većina po ceni od oko 10.000 evra po kvadratu.

Savremena arhitektura, odlična oprema i održavanje zgrade koja svojim stanarima nudi sigurnost i lakoću življenja, kako kažu agenti za nekretnine, neke su od prednosti pored same lokacije koje ovu zgradu čine tako ekskluzivnom. Ban centar je deo bloka Trg bana Josipa Jelačića, Jurišićeve, Kurelčeve i Cesarčeve ulice. Smeštaj u neposrednoj blizini glavnog trga, Katedrale i velike pešačke zone, kao i blizina mnogih važnih gradskih objekata, čine ovu lokaciju jedinstvenom, s tim što je ujedno i novogradnja.

U agenciji Evrovila prodaju par stanova u Ban centru, na primer, luksuzan trosoban stan površine 131 kvadrat sa dve garaže, za koji prodavci traže 1.650.000 evra. Nalazi se na gornjim spratovima zgrade i ima pogled na katedralu.

"Ulazni hol sa plakarom, prostran dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, prostrana glavna spavaća soba sa kupatilom i dečijom spavaćom sobom i drugo kupatilo. Vrhunski uređen, sistem pametne kuće, klima, podno grejanje. Nameštena kuhinja sa aparatima, ugradni plakari u sobe" , opisan je sadržaj na sajtu agencije.

Stanovi na ovoj lokaciji su dosta traženi, pa se navodno prodaju u roku od mesec do dva meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: