Test: Kako radi pravi terenac – Ford Ranger WildTrak VIDEO

Na najnovijem testu sajta Polovni automobili bio je aktuelni Ford Ranger u WildTrak nivou opreme.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 08.12.2021.

09:15

Test: Kako radi pravi terenac – Ford Ranger WildTrak VIDEO
Screenshot

Dok je osnovni Ranger ultimativna radna mašina, WildTrak predstavlja "međurešenje" za one ljude koji žele da privuku pažnju drugih učesnika u saobraćaju, bez želje za pravljenjem bilo kakvih kompromisa kada je u pitanju oprema automobila.

Iako kamionet, Ranger WildTrak ima i grejače kožnih sedišta, ali i sistem za održavanje u saobraćajnoj traci uz adaptivni tempomat.

Budući da može "poneti" teret od preko 1,2 tone – jasno je da zadnje ogibljenje Rangera čine lisnate opruge, odnosno gibnjevi. Tako ogibljena vozila zapravo imaju bolje karakteristike u vožnji kada su makar malo opterećena, što ovde ne bi trebalo da bude problem, barem na radnom mestu – jer tovarni prostor ima dimenzije 1,56 x 1,54m.

Kako se vozi i šta sve može – pogledajte u najnovijem testu. Vaša zapažanja očekujemo u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: