Goodyear spremio nove zimske gume

Goodyear obogatio svoju ponudu zimskih guma novom serijom UltraGrip.

Automobili

Izvor: SN

Ponedeljak, 19.10.2020.

14:00

Goodyear spremio nove zimske gume
Photo: Goodyear

Glavni adut gume Goodyear UltraGrip 9 je Goodyearova jedinstvena konstrukcija koja se zove 3D BIS (Block Interlocking System).

Ova konstrukcija omogućava pravovremeno kočenje u svim situacijama na putu tokom zime; čak i kada pada kiša, sneg ili je put zaleđen.

Napravljen je napredak jer Goodyear UltraGrip 9 ima kraći zaustavni put u odnosu na svoju prethodnicu.

Indikator potrošenosti gume daje vam uvid u to kakvo je stanje vaše gume, da li je šara potrošena i koliko će vam aktuelne gume još trajati.

Inače, Goodyear UltraGrip 9 ima dizajn gazećeg sloja napravljen tako da smanjuje rizik od akvaplaninga i efektno odvodi vodu sa kontaktne površine.

Tread Optimal Performance tehnologija optimizuje potrošnju gume, tako da guma Goodyear UltraGrip 9 ima duži životni vek od prethodne generacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: