Razotkriven Megan RS - potpuno bez kamuflaže

Reno će zvanično predstaviti Megan RS u Frankfurtu, ali mi imamo priliku već da vidimo kako će izgledati "našminkani" model jer su objavljene slike kojima je kompanija patentirala izgled ovog modela.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.07.2017.

10:04

Razotkriven Megan RS - potpuno bez kamuflaže

Sportska verzija, iskreno, ne donosi mnogo iznenađenja, ali je očiglednod a je karakteriše agresivan izgled koji će se mnogima verovatno svideti.

Ta agresivnost se napred ogleda u većim ulazima za vazduh, sada već pomalo "konfekcijskoj" potpuno crnoj rešetki i sitnijim novim rešenjima na svetlima, dok je pozadi priča nekako konkretnija i centralni izduv i nova aerodinamika savršeno idu uz Meganova zadnja svetla.

Očekivano, novih detalja o tome šta se krije ispod šminke nema, pa ostaju stare glasine - moguće je da će RS stizati sa novim 2.0l motorom, očekuje se snaga od 300bhp.

Znaćemo više 12. septembra.

Šta vi mislite?
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: