Seat od sada stiže i preko Amazona

Španski proizvođač automobila sklopio je dogovor sa sajtom Amazon.fr, prema kome će potencijalni kupci modela Seat Mii u Francuskoj svoje vozilo moći da nabave preko tog prodajnog servisa.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 16.10.2016.

11:54

Seat od sada stiže i preko Amazona
Seat Mii by Mango

Navikli smo da se na Amazonu može kupiti sve i svašta, pa zašto ne i automobili. Seat je u Francuskoj za sada ponudio specijalnu ograničenu seriju malog gradskog vozila Mii, koji je stilizovan u saradnji sa španskim proizvođačem odeće, kompanijom Mango.

U ponudi su tri specijalne boje karoserije, Glam Beige, Intense Black i Atom Glossy, a automobil je opremljen posebno dizajniranim 15 inčnim alu felnama i spoljnim retrovizorima u istoj nijansi.
Sedišta su presvučena luksuznim Alcantara materijalom, a delovi komandne table obloženi su kožom.

Kupci koji su zainteresovani za Seat Mii by Mango mogu da ga naruče preko sajta Amazon.fr tako što će upatiti depozit od 500 evra. Nakon toga, kontaktiraće ih predstavnik Seata koji će završiti transakciju, a vozilo se isporučuje kupcu u roku od 72 sata. Ukupna cena automobila je 10.990 evra.
Saradnja između Seata i Amazona zasnovana je na najnovijim anketama, prema kojima 94% zainteresovanih kupaca automobila informacije o novom modelu koji žele da nabave dobijaju preko Interneta. Kako kažu u Amazonu, nakon ove probne prodaje treba očekivati da se ponuda automobila na tom sajtu dopuni još nekim modelima i proširi na druge zemlje.

Seat Mii jedan je od tri sestrinska modela grupacije Volkswagen, uz VW Up! i Škodu Citigo.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: