Automobili

Subota, 18.11.2023.

11:19

Objavljena cena za novi VW Passat FOTO

Na novi Volkswagen Passat dugo smo čekali, a konačno su otkrivene i cene za devetu generaciju ovog modela.

Izvor: B92

Objavljena cena za novi VW Passat FOTO
Foto: VW Promo

Nova generacija Passata dostupna je samo u karavanskoj varijanti, a VW je na svojoj internet-stranici objavio da je dostupan putem online konfiguratora.

Osnovna ponuda uključuje 1.5 TSI benzinac u formi blagog hibrida, i ova verzija Passata košta 39.995 evra. Međutim, ova verzija i dalje nije dostupna, pa tako na svojoj nemačkoj stranici VW nudi Business verziju koja košta 44.995 evra.
Foto: VW Promo
Ono što je sam VW istakao od opreme jesu alu-felne od 16 inča, zatim LED svetla, razne vrste asistencije pri vožnji, kao i infotainment sistem koji ima ekran dijagonale 12.9 inča.
Foto: VW Promo
U ponudi je i 110 kW 2.0 TDI dizelaš, čija cena kreće od 48.495 evra, kao i neke luskuznije varijante, nazvane Elegance i R-Line.
Foto: VW Promo
U ovoj devetoj generaciji, naglasak kod Passata je na komforu, kako istakli iz VW, a razlog što se nudi samo u karavanskoj varijanti jeste to što bi ulogu limuzine ovog ranga trebalo da preuzme električni VW ID.7.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: