Šta nam to sprema Renault Nissan

Renault i Nissan nastavljaju zajedno, a sada mogu da kažu da su konačno rešili sve probleme nakon skandala koje je izazvao Karlos Gon.

Izvor:

Sreda, 08.02.2023.

12:47

Šta nam to sprema Renault Nissan
Foto: Renault promo

Jedna od najvećih vesti je da Renault počinje proizvodnju u Meksiku, ali i da uskoro stiže novi pikap koji će se proizvoditi u Argentini i biti pozicioniran ispod modela Alaskan.

Kako se navodi, jedno od najvažnijih tržišta za alijansu je Indija, gde će u bliskoj budućnosti biti lansirano nekoliko većih vozila baziranih na Renault osnovi.

Konačno, sve rečeno ne znači da je Evropa zanemarena. Naprotiv. Evropsko tržište će obeležiti više novih modela.
Foto: Mitsubishi promo
Tako će nakon dolaska novog Renaulta 5 stići i nova Nissan Micra. Ne samo da će Micra imati električni pogon, već će 80% svojih komponenti deliti sa reinkarniranom "peticom".

Naslediće Micru iz 2017. godine, koja nije dobro prošla u Evropi, čak ni nakon redizajna 2020. godine.

Mitsubishi Colt i ASX se takođe vraćaju, ali kao prepakovani Clio i Captur. Proizvodiće se u Turskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: