Ko brine o saobraćajnim znacima u BG i proverava li njihovo stanje?

Mnogi saobraćajni znaci u Beogradu, poput ovog iz priloga TV Prve, ne vrše svoju funkciju, bilo zato što su oštećeni ili zaklonjeni od pogleda vozača.

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2019.

10:14

Ko brine o saobraćajnim znacima u BG i proverava li njihovo stanje?

Kakvu funkciju imaju saobraćajni znaci u Beogradu i ko o njima brine. Da li vozačima daju jasna obaveštenja, i šta se dešava kada treba da vrše funkciju vertikalne, a naginju ka horizontalnoj signalizaciji?

U "Beograd putu" za TV Prvu kažu da oni izlaze na teren i njihove ekipe svakodnevno proveravaju, ali "veliki je grad i ne stiže se sve"...

Kako navode u ovom preduzeću, uvek reaguju na prijave građana ili komunalnih organa.

Inače, što se tiče znakova na ulicama Beograda, odluku o postavljanju saobraćajnih znakova i njihovim lokacijama donosi Sekretarijat za saobraćaj, dok "Beograd put" sprovodi te odluke, odnosno postavlja znakove.

Pogledajte video:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: