Šta bi bilo, kad bi bilo: Opel Astra GTC

Vreme kada ste mogli da birate opciju hečbeka sa 3 vrata po svemu sudeći je prošlo.

Podeli
Astra GTC (Nezvanični render: Kolesa.ru)
Astra GTC (Nezvanični render: Kolesa.ru)

Nekada je skoro svaki proizvođač automobila imao verziju svog hečbek modela sa 3 vrata. Nije bilo važno da li se radi o kategoriji potkompaktnih ili kompaktnih vozila, obično je na raspolaganju bila i ta opcija.

Danas, međutim, to nije slučaj i prava je retkost da neki brend, pored klasične varijante sa 5 vrata, ponudi trovratnu verziju istog modela.

Vreme kada ste mogli da birate takvu opciju kod svakog hečbeka, kao što su Volkswagen Golf ili Ford Focus, odavno je prošlo.

Mnogi se sa setom sećaju Opel Astre i njenih kupeovskih GTC verzija sa 3 vrata. Na žalost, Opel je još u prošloj generaciji ovog modela odustao od GTC opcije.

Kada je potpuno nova Astra debitovala pre nekoliko meseci, neki su se zapitali da li će i šesta generacija i imati GTC verziju?

Astra GTC (Nezvanični render: Kolesa.ru)
Astra GTC (Nezvanični render: Kolesa.ru)

Za sada nema zvaničnih informacija o tome, ali sudeći na osnovu trendova koji trenutno vladaju auto-industrijom, mala je verovatnoća da Opel opet ponudi verziju sa 3 vrata.

To ipak nije sprečilo nezavisnog dizajnera Nikitu Čujka da prikaže izgled (hipotetičke) Astre GTC putem rendera i objavi ih na sajtu Kolesa.

Kako vam se dopada "njegova" Astra sa 3 vrata?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu