Kao na filmu: Neverovatno kako su preživeli ovakvo prevrtanje VIDEO

Ma koliko bili zastrašujući, snimci saobraćajnih udesa mogu da budu poučni.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 05.05.2021.

11:47

Default images

Zahvaljujući tome što je sve veći broj vozila opremljen kamerama, u prilici smo da vidimo najrazličitije incidentne situacije u saobraćaju širom sveta.

Neki od udesa zabeleženih ovim kamerama su zastrašujći, ali su ujedno i edukativni jer vozačima ukazuju na potencijalne greške koje mogu da naprave za volanom.

Video koji sledi je jedan od takvih, a pre nego što ga pogledate, treba napomenuti da su vozač sportskog Nissana 350Z koji se slupao, kao i njegov suvozač preživeli nesreću bez težih posledica.

Na snimku se vidi da je vozač pokušao da pretekne kamion u trenutku kada se dve trake spajaju u jednu, ali je zbog prevelike brzine i kasnog kretanja u preticanje izgubio kontrolu nad vozilom, udario nasip sa desne strane kolovoza i prevrnuo se nekoliko puta pre nego što se auto zaustavio.

Zbog velike brzine, prevrtanje je bilo silovito, a prava je sreća da su vozač i suvozač prošli bez težih povreda.

Kako se navodi, oni su prevezeni u bolnicu, odakle su nakon pregleda pušteni kući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: